Siirry suoraan sisältöön

Nordnet

Kuinka listatut kasinoyhtiöt tarjoavat bonuksia?
Nordnet on varmasti monelle sijoittajalle tuttu nimi. Kyseessä on nimittäin suomalaisten suosima kaupankäyntialusta, jossa voi käydä kauppaa osakkeilla ja rahastoilla. Nordnetiltä löytyy yli 130 000 käyttäjää Suomesta ja käyttäjien määrä kasvaa koko ajan. Suomen lisäksi alusta on Pohjoismaissa erittäin suosittu. Sen suosio johtuu melko pitkälti siitä, että alustan käyttö on helppoa ja se mahdollistaa sijoittamisen myös niille, jotka eivät halua käyttää siihen paljon rahaa kerralla. Näin myös pienituloiset voivat sijoittaa haluamaansa kohteeseen.

Miten Nordnet toimii?

Kyseessä on monipuolinen kaupankäyntialusta ja Nordnetin osakeanti on hyvin monipuolinen. Aloittaaksesi kaupankäynnin sivustolla, sinun tulee ensin luoda sinne tili. Tilin luominen onnistuu lyhyen rekisteröitymislomakkeen täyttämisellä. Muista valita oikea tilityyppi, jotta voit käydä kauppaa.

Nordnetillä on kaksi erilaista tilityyppiä valittavana. Toinen on osake- ja rahastosalkku ja toinen osakesäästötili. Osake- ja rahastosalkku mahdollistaa kaupankäynnin osakkeilla, rahastoilla, viputuotteilla ja optioilla. Tämä tili on ilmainen. Osakesäästötili puolestaan mahdollistaa kaupankäynnin osakkeilla. Sinne voi tallettaa enintään 50 000 euroa.

Kun olet avannut tilin Nordnetille, sinun tulee tallettaa sinne rahaa haluamasi summa. Tämän jälkeen voit tutustua alustalta löytyviin sijoituskohteisiin ja tehdä ensimmäisen sijoituksesi. Alustalta löydät myös hyviä vinkkejä siitä, mihin kohteisiin kannattaa sijoittaa.

Maksaako kaupankäynti alustalla?

Moni asia Nordnetillä on ilmaista, mutta on myös asioita, joista joudut maksamaan. Kulujen määrä riippuu täysin siitä kuinka aktiivinen sijoittaja olet. Mitä enemmän käyt kauppaa alustalla, sitä pienemmät ovat kulut, jotka joudut maksamaan.

Alustalla avausmaksu ja säilytysmaksu ovat pyöreät nolla euroa. Myöskään erillisiä kuukausimaksuja se ei käyttäjiltä peri. Sen sijaan se perii tietyn prosenttiosuuden itselleen kaupankäynnistä, joka vaihtelee 0,06-0,20% prosentin välillä käyttäjästä riippuen. Minimipalkkio on kolmesta yhdeksään euroa, jonka alusta perii. Muuten kaikki toiminta alustalla on ilmaista. Voit tarkistaa kaupankäyntikohteet, pörssikurssit ja erilaiset vinkit sijoittamiseen täysin ilmaiseksi.